Saucony Egmond Halve marathon langs juichzone op Camping Bakkum

Castricum – Moedig de lopers van de Saucony Egmond Halve Marathon aan vanuit de juichzone op Camping Bakkum. Makkelijk parkeren, veel sfeer door de gezellige muziek en u wordt op de hoogte gehouden van de lopers onderweg. Iedereen is welkom om mee te juichen.

Op zondag 14 januari 2018 vindt de Saucony Egmond Halve Marathon plaats. De juichzone op Camping Bakkum is al bijna een traditie. Dit jaar loopt voor de derde keer het parcours over het terrein van de camping. De juichzone wordt samen met Atletiek Vereniging Castricum georganiseerd om de vele lopers een hart onder de riem te steken nadat zij het zware stuk over het strand hebben gehad. Ook dit jaar wordt er weer een feestje gevierd op het terrein van de camping. Met warme chocolademelk, Glühwein en broodjes rookworst wordt de innerlijke mens verwarmd terwijl men kan meedeinen op de muziek van DJ Sweet le Freak.

Veel supporters zullen aanwezig zijn om leden van Atletiek Vereniging Castricum aan te moedigen. Michel Butter is een van de beroemdste leden, hij eindigde op een indrukwekkende zesde plaats bij de marathon van New York, een prestatie van wereldformaat. Bij de vorige editie van de halve marathon van Egmond eindigde hij als zevende (tweede Nederlander). Dit jaar loopt hij weer mee. Hij werkt op dit moment toe naar de marathon van Berlijn in augustus.

De eerste wedstrijdlopers worden tussen half één en kwart voor één verwacht. Zorg dat u er op tijd bij bent, dan heeft u het beste uitzicht. Het feestje begint om 12.00 uur en om 14.30 uur zijn de lopers allemaal voorbij gekomen. Er zijn genoeg parkeerplaatsen, op de fiets komen is nog makkelijker. (Foto: Kennemer Duincampings aangeleverd)