Prinsjesdaglezing met Jack de Vries

Velsen-Zuid – Rabobank IJmond houdt op woensdagavond 20 september de Prinsjesdaglezing met Jack de Vries vanaf 18.30 uur in het Rabobank IJmond Stadion te Velsen-Zuid. De lezing start om 19.00 uur en wordt rond 21.00 uur afgesloten met een netwerkborrel.

Jack de Vries voormalig politicus en spindoctor neemt u op deze avond mee in de plannen van het kabinet voor komend jaar. Daarnaast geeft hij zijn eigen visie op de plannen en praat hij u bij over de belangrijkste (internationale) economische ontwikkelingen.

Kracht van de IJmond, wat betekent Prinsjesdag voor de IJmond? In het tweede deel van de Prinsjesdaglezing worden de nationale implicaties van Prinsjesdag vertaald naar de IJmond. Hierbij zal Jack de Vries, onder begeleiding van gespreksleider Gertjan Huijbens in gesprek gaan met een panel van lokale experts waaronder Frans Baud (directeur KVSA) en Ton van der Scheer (voorzitter OV IJmond). Zo weet u aan het eind van de avond precies wat Prinsjesdag voor u als ondernemer in de IJmond betekent.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via rabo.nl/ijmond/prinsjesdag