Nieuwbouw Beneluxlaan Beverwijk van start

Beverwijk – Tussen de Beneluxlaan en de Hoflanderweg in Beverwijk verschijnt binnen zeer korte tijd een uniek nieuwbouwproject. Uniek omdat de woningen uitgevoerd worden als Nul op de Meter woningen. Een Nul op de Meter woning wekt zijn eigen energie op.
De verkoop van de woningen gaat op 7 december aanstaande van start. Dit gebeurt middels een kick-off bijeenkomst van 18.00 tot 20.00 uur op het kantoor van ontwikkelaar Smit’s Bouwbedrijf. Vervolgens kan er door belangstellenden tot en met maandag 18 december worden ingeschreven voor de woningen.

De kopers krijgen de mogelijkheid voor extra hypotheekbestedingsruimte om de koop te financieren. Dat is een vanuit de overheid vastgestelde norm die samenhangt met de energiebesparende maatregelen die een Nul op de Meter woning biedt.

Het project Swaanswijk, gelegen in Beverwijk, is een kleinschalig nieuwbouwproject, centraal gelegen en omgeven door het groen van park Overbos. Er worden negen rijwoningen en vier hoekwoningen gerealiseerd. Zes woningen bevinden zich aan de Beneluxlaan en zeven woningen aan de Hoflanderweg. De woningen zijn standaard voorzien van hoogwaardig isolatieglas, zonnepanelen en een warmtepomp. Meer informatie over het project is te vinden op www.swaanswijk.nl.