Martijn Spindelaar nieuwe voorzitter BLTC Westerhout

Beverwijk – Martijn Spindelaar is gekozen tot nieuwe voorzitter van tennisvereniging BLTC Westerhout. Hij volgt Harry Duin op die het na acht jaar voorzitterschap tijd vond voor een frisse wind bij de Beverwijkse sportvereniging.

Martijn Spindelaar, 26 jaar oud, is geen onbekende binnen het bestuur. Hij maakte reeds 4 jaar lang deel uit van het dagelijks bestuur in de functie van penningmeester. In goed onderling overleg tussen Spindelaar en Duin is besloten dat Duin zijn taken als voorzitter neerlegt zodat Spindelaar zich tijdens de Algemene Ledenvergadering kandidaat kon stellen voor het voorzitterschap. Tijdens de Algemene ledenvergadering op maandag 5 februari 2018 is Spindelaar geïnstalleerd. Voor de vrijgekomen functie van penningmeester is Tom Weel benoemd.

Na een dankwoord richting de oud-voorzitter heeft Spindelaar zijn plan voor de aankomende jaren toegelicht. Het meer faciliteren van leden om beter te worden in de tennissport, het structureren van de organisatie en het verhogen van de ambiance op het tennispark vormen hierbij de uitgangspunten.

Foto: Links de nieuwe voorzitter Martijn Spindelaar. Rechts oud-voorzitter Harry Duin (foto: aangeleverd)