Kerstconcert van Femmes Vocales

Heemskerk – Het a-capellavrouwenkoor Femmes Vocales uit Heemskerk geeft op zondag 17 december een sfeervol kerstconcert in de Dorpskerk van Heemskerk.

Femmes Vocales voert bijzonder en afwisselend kerstrepertoire uit. Traditionele kerstliederen als Stille Nacht en Hoe leit dit kindeke worden gebracht in mooie vierstemmige zettingen. Bijzondere Scandinavische kerstliederen worden afgewisseld met Engelse Christmas Carols en composities van Johann Sebastian Bach en meer eigentijdse componisten als Edward Elgar en John Rutter. Vermeldenswaard is het liefdevolle The Lamb, een gedicht van William Blake dat door John Tavener op muziek is gezet ter gelegenheid van de derde verjaardag van zijn zoon. De twee intermezzi worden verzorgd door Paula van Wijk op dwarsfluit en Josanne Stavenuiter op piano.

Het concert is op zondag 17 december in de Dorpskerk van Heemskerk en begint om 15.00 uur, zaal open om 14.30 uur. Kaarten kosten 12,50 euro en zijn te koop in de kerk. Reserveren kan via 0251-246973 of 072-5055760. Na afloop is er gratis een hapje en een drankje.