KassenCross

Heemskerk – Op zondag 17 september vindt in het Heemskerkerduin de KassenCross 2017 plaats. Dit hardloopevenement wordt in aansluiting op de Kennemer Bloemenshow bij buurtcentrum d’Evelaer  georganiseerd.

De KassenCross is een recreatieve loop van ongeveer 7,5 kilometer. Bijzonder is dat door kassen en over tuinpaden wordt gelopen die normaal zijn afgesloten. De deelnemende kwekers stellen voor deze speciale gelegenheid hun land en kas open voor publiek. Er is een nieuwe route uitgezet dus ook voor deelnemers aan de KassenCross 2016 is veel nieuws te ontdekken. Bij deze loop is genieten van de bijzondere route en de fraaie omgeving belangrijker dan de sportieve prestatie.

Dit jaar kan de route ook weer gewandeld worden. De wandelaars starten direct na de Powerwalkers en hardlopers om 10.00 uur. Later is niet meer mogelijk i.v.m. sluiten van de kassen. De route o.l.v. Carina Stet Powerwalken is ook een mogelijk. Dit start is na de hardlopers.

De start is bij d’Evelaer, aan de Luttik Cie 35 te Heemskerk om 10.00 uur. Inschrijving is mogelijk van 9.15 tot 9.45 uur. Voor meer informatie: tel. 0251-244544 of www.evelaer.nl.