Gratis sporten in de voorjaarsvakantie!

Heemskerk – Kinderen die in de gemeente Castricum of Heemskerk wonen of naar school gaan kunnen meedoen met gratis sporten in de voorjaarsvakantie met Team Sportservice Kennemerland. Inschrijven kan digitaal op www.teamsportservice.nl/kennemerland. Op de website is te lezen hoe laat de activiteiten beginnen.

Op dinsdag 27 februari kunnen kinderen van groep 3 t/m 8 meedoen aan de sportinstuif in de Waterakkers in Heemskerk. Twee uur lang lekker sporten en spelen. Er zijn o.a. verschillende spring-, zwaai- en klimonderdelen, er is een voetbalveld en een handbalclinic van DSS. In de middag zijn de kinderen van groep 1 en 2 aan de beurt tijdens de kleuterinstuif. Klimmen, klauteren, schommelen, zwaaien, springen en spelen o.l.v. de bewegingsconsulenten van Team Sportservice Kennemerland.

Op woensdag 28 februari kunnen kinderen van groep 3 t/m 5 en 6 t/m 8 het spel James Bond spelen. Een spannend douanespel met James Bond en smokkelaars. Het spel wordt gespeeld in de nieuwe sporthal aan De Velst in Heemskerk.

Vrijdag 2 maart is er multibalsport voor de groepen 3 t/m 8 in sportcentrum De Bloemen in Castricum. Er worden drie balspelen gespeeld in twee uur. Smashballen met VV Croonenburg, handballen en voetballen met Team Sportservice. Voor de allerkleinsten uit groep 1 en 2 is er funvolley op vrijdagochtend. Funvolley is een speelse manier van volleybal: rollen, springen, gooien, rennen, stuiteren met ballen en heel veel meer leuke spelletjes verzorgd door VV Croonenburg.

Ga snel naar de website van Team Sportservice Kennemerland om in te schrijven. Hier zijn tevens de tijden te vinden en overige informatie. (Foto: aangeleverd)